fotboll gronP04
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon

Seriespel våren 2016

Vårens seriespel har kört igång för P04 och slutresultatet blev det man strävade efter.

Målet med vårens "kakkosen karsinta" var helt klart att man skulle förvärva en plats i distriktets tvåa. Rätt länge såg det även ut som det skulle gå vägen, men efter en förlust i vårens sista match mot FC Lohja med 2 - 4 så gick lojolaget förbi på målsträcket och placerade sig som tvåa. Medan de grönvita pojkarna blev trea just under sträcket. Det var idel beskvikna spelare på planen den kvällen i Tenala city.

Lyckligtvis har distriktets tävlingsutskott analyserat kvalgrupperna noggrant och kunnat konstatera att det är bäst att även ta med treorna från kvalgrupperna för de har i alla matcher pangat in massor med mål och legat endast 1 eller 2 poäng efter tvåorna. Åsikterna bland motståndarlagen som även förlorat med stora siffror har ju varit de att EIF:s pojkar är i fel grupp och borde spelat i en litet tuffare grupp. Detta är ju självklart inte något som man nånsin kan veta om i förväg hur seriespelet blir. Efter detta kvalspel är det i fortsättning på så sätt att lagets placering under hösten kommer att bestämma lagets nivå under våren 2017. Det är bara för laget att spela bra och inte falla under nedflyttningssträcket till trean.

Vårens seriespel har gått bra, åtta matcher varav sex vinster och en målkvot som heter duga, hela 56 gjorda mål och endast 17 insläppta.

kakkosenkarsinta

De två jämnaste matcherna var mot Maski och FC Lohja övriga var helt klara vinster förutom BK-46 som sedan igen var en klar förlust. Enda sättet att få bort BK-spöket är att intala sig att man är bättre än BK-46 det finns inget annat sätt. Inställningen är den viktigaste, man får inte gå in på planen och inbilla sig att man är sämre än motståndarna, vilket laget ABSOLUT INTE är på något sätt. De kanske springer fortare, nå då är det bara att springa ännu snabbare :) så får man nog fast dem.

Här hittar man hösten matcher och länkar till alla matchprotokoll.

kakkosenkarsinta b

fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon