fotboll gronFotboll
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon

Match mot serie fyran

Idag (22.9) är det dags för EIF:s damer att spela sin följande match, då de möter JäPS/2 borta. EIF var i serieledning, men i tisdags gick Team Vanpa (1 match mera spelad) upp som etta då de vann mot HJK/United.

Läs mer

Seriefinal på onsdag

På onsdag 13.9 väntar säsongens tuffaste match för EIF:s fotbollsdamer, då HIFK/Stadin Mimmit kommer på besök till Centrumplan. Båda lagen har vunnit många av höstens matcher med stora siffror.

Läs mer

Damerna ångar på

September började på bästa sätt för EIF:s fotbollsdamer, då man på fredag kväll vann över LoPa med 7-0 på Centrumplan. Vädret var fint och åter igen var det roligt att se att det var många supportrar på plats.

Läs mer

Serieledning för damerna

EIF:s fotbollsdamer tog sig igår upp i serieledning i kvalserien till div. 3, när man vann toppmötet mot HIFK/Stadin Mimmit. I en jämn match var EIF det starkare laget och gick segrande ur kampen med 2-0.

Läs mer

Femte segern för damerna

EIF:s fotbollsdamer förlängde i fredags sin rad av stabila insatser i kvalserien till div. 3, då man åkte till Helsingfors för att möta HJK/United.

Läs mer

Derbydags för damerna

Ett derby står inför dörren då Lojos stolthet LoPa kommer på besök, även denna gång spelas matchen i Ekenäs likasom på våren. Vädret verkar vara stabilt och ingen nederbärd är att vänta så alla med!

Läs mer

fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon