fotboll gronFotboll
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon

Två matcher på kommande

EIF:s fotbollsdamer har två matcher på kommande, imorgon (söndag 21.5) möter laget HJK/3 i Tölö kl. 17.30 och på tisdag (23.5) kommer LoPa på besök till Ekenäs - undantagsvis spelas matchen på Österby.

Läs mer

3 poäng som gäller för damerna

Imorgon fredag den 12.5 kl. 19:00 är det match igen på centrumplan i Ekenäs. Då tar sig damlaget an Tikka från Esbo i nylands div. IV. EIF har börjat serien starkt och ämnar fortsätta i samma spår.

Läs mer

Hemmamatch för damerna

EIF fotbollsdamer spelar idag seriens första hemmamatch. Matchen spelas på Centrumplan kl. 20:00 och för motståndet står LePa/B. Motståndarna öppnade serien med att spela oavgjort 1-1 (1-0) mot HooGee.

Läs mer

EIF damer ångar på

Det går som på räls för EIF:s damlag i div. IV i fotboll. Igår fredag den 12.5 tog de en ny skalp då de vann komfortabelt mot Tikka från Esbo med 3-0 (1-0). Detta var lagets tredje seger i följd.

Läs mer

Andra segern för damerna

Efter en lite trögare start vaknade EIF damerna till liv i den andra halvleken och gjorde 4 mål vilket betydde ett slutresultat på 4-2 (0-1). LePa/B hade väldigt lite att säga till om i den andra halvleken.

Läs mer

Mäktig start av damerna

Damernas säsong började på bästa möjliga sätt, då vi kom hem från Esbo med en storvinst i bagaget. De hade matchen bra under kontroll och lyckades spela ett koncentrerat spel från början till slut.

Läs mer

fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon