fotboll gronFotboll
fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon

Serieledning för damerna

EIF:s fotbollsdamer tog sig igår upp i serieledning i kvalserien till div. 3, när man vann toppmötet mot HIFK/Stadin Mimmit. I en jämn match var EIF det starkare laget och gick segrande ur kampen med 2-0.

Läs mer

Femte segern för damerna

EIF:s fotbollsdamer förlängde i fredags sin rad av stabila insatser i kvalserien till div. 3, då man åkte till Helsingfors för att möta HJK/United.

Läs mer

Derbydags för damerna

Ett derby står inför dörren då Lojos stolthet LoPa kommer på besök, även denna gång spelas matchen i Ekenäs likasom på våren. Vädret verkar vara stabilt och ingen nederbärd är att vänta så alla med!

Läs mer

Seriefinal på onsdag

På onsdag 13.9 väntar säsongens tuffaste match för EIF:s fotbollsdamer, då HIFK/Stadin Mimmit kommer på besök till Centrumplan. Båda lagen har vunnit många av höstens matcher med stora siffror.

Läs mer

Damerna ångar på

September började på bästa sätt för EIF:s fotbollsdamer, då man på fredag kväll vann över LoPa med 7-0 på Centrumplan. Vädret var fint och åter igen var det roligt att se att det var många supportrar på plats.

Läs mer

Tre segrar i rad för damerna

Det går bra nu för damerna då de nu har tagit tre segrar i rad i höstserien som direkt avgör vilka lag som avancerar till en division högre. Grönvitt har fått igång målskyttet på allvar, 19 mål på de senaste tre matcherna.

Läs mer

fotboll ikon
discgolf ikon
handboll ikon
innebandy ikon