Ekenäs IF
julkalenderheader2017
  • Aktuellt

Kallelse till EIF årsmöte 12 mars kl. 18.00

Medlemmarna i Ekenäs Idrottsförening r.f. kallas till årsmöte torsdagen den 12 mars 2015 kl. 18.00 i gamla sjukvårdsskolans utrymmen vid Raseborgsvägen 5.
Stadgeenliga ärenden. Fotbollens representationslag presenterar sig.

Bästa Ekenäs IF medlem!

Vi har under 2014 skapat ett medlemsregister på webben för samtliga EIF-sektioner, detta register kommer att successivt kompletteras under kommande år.
Målsättningen är att vårt medlemsregister skall innehålla alla personer, som önskar vara medlem i vår anrika förening.
Vi har nu fakturerat samtliga, som nu är registrerade i registret. Vi beklagar att vår medlemsfaktura kom såhär sent på året till er, men i detta fall hoppas vi att ni har haft ett trevligt år som medlem i EIF, oavsett om ni är en aktiv medlem eller en supporter till EIF!
Om någon i Er familj också önskar vara medlem så kommer vi i början under år 2015 (senast 31 januari) skapa ett medlemsformulär här på vår hemsida där man själv kan registrera sig som medlem. Då kommer dessa personer att erhålla nästa års medlemsskapsfaktura vid faktureringstillfället på våren 2015.

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Manliga statister till filminspelning sökes

TV-serien Lola uppochner, som filmas i Raseborg våren och sommaren 2015. är en stor finlandssvensk satsning.
Långfilm Productions söker nu 50 stycken vuxna män (18-60 år) som ska föreställa nuvarande och f.d handbollsspelare på julfest.
Scenen filmas onsdagen den 18.3 i Ekenäs.
Om du är det minsta intresserad så tveka inte utan KOM MED!

Skicka in Din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med Din e-post adress så får Du mera information inom en snar framtid.

EIF har lovat hjälpa Långfilm Productions med detta, oavsett om Du är aktiv eller ej, oavsett om Du är handbollsspelare eller ej så KOM MED!

Ragnar Högström

ragnarRagnar HögströmHedersmedlemmen Ragnar Högström har avlidit. Han lämnade oss den 21.7, 69 år gammal.

Ragnar var en eldsjäl inom friidrottssektionen där han i många år var aktiv både på och utanför sportplanen. Han friidrottade själv som ung inom IF Bromarfpojkarna, idkade ett mångsidigt grenurval. Han kom med i EIF:s friidrottssektions verksamhet i och med att hans son började friidrotta i början på 1970-talet och blev småningom ansvarig knattetränare, en syssla som han skötte under många år. Han gick ett antal tränarutbildningar arrangerade av Svenska Finlands Idrottsförbund (SFI).

fotboll ikon
discgolf ikon